Internetproblem

Ledsen att det blev lite glest med bloggandet! Har dels varit på resande fot och dels haft lite problem att få kontakt med internet….  Men nu är jag på banan igen! 🙂

Kom till Fjällbacka igår med Tre Vänner, och vi fick en fantastisk dag! Först möte med Film i Väst i Trollhättan, sedan lunch på Lilla Beriths där vi träffade Anders från Fjällbackabladet. Sedan fick vi en jättefin guidad tur av min gamla seglarlärare Lasse Lundberg som visade oss runt och berättade historia och anekdoter från Fjällbacka. De flesta i sällskapet hade aldrig varit i Fjällbacka så de gapade hänfört åt hur vackert det var i det glittrande solskenet. Och Karin som jobbar med manusen antecknade febrilt allt spännande hon hörde. 🙂

Sedan hade jag talat om att jag tänkte bjuda på middag på kvällen. Och det blev en rejäl överraskning. Hade ordnat med Bengt som arrangerar hummerkvällar i sin sjöbod, så vi fick komma dit och äta nykokt hummer – och krabba och kräftor. Var HUR mysigt som helst i stearinljusens sken att sitta där i sjöboden och äta löjligt färska skaldjur. Tror det blev en upplevelse för ”filmfolket” ;-

Idag är det plåtning för en sak gällande kokboken! Christian är också på väg till Fjällbacka! 🙂

Kommentarer