Konklusion

Söndag och min sista dag som gästbloggare. Tog en rask promenad i hällregnet (med mina snygga väderkläder) och gick igenom det jag har skrivit om under veckan. Det som spontant kom för mig som en konklusion var ”live and let live”. Det är så mycket runt om kring oss som försöker påverka hur vi väljer att leva våra liv. Hur våra hem ska se ut, hur vi själva ska se ut, vad vi ska äta, hur vi ska sova, hur vi ska tillfredsställa oss både sexuellt och själsligen, hur våra barn blir trygga och harmoniska, hur vi håller passionen igång, varför vi kvinnor gillar det ena eller det andra, hur vi ser yngre ut, hur vi håller oss vital, mm. mm. i all oändlighet. Och allt (nu kanske jag är lite väl kategorisk) med baktanken om att väcka vår köpimpuls.

Stopp där! Nu hamnade jag i ett helt annan spår, tillbaks till min konklusion. Lev och låt leva. Med det menar jag, lev med öppenhet och tolerans inför dig själv. Om något känns fel ge dig tid att se efter vart skavet sitter men håll prestationen stången. Döm inte ut dig själv när något du förutsatt dig att göra tar längre tid eller kanske inte ens blir av. Att ha mål och delmål är bra men låt inte de styra din tillvaro. Och framför allt, glöm inte bort att andas. Utan ordentligt med syre i hjärnan gör man så mycket dumt

Här kan du gå in och läsa och lyssna på det jag gör när jag inte är mammaledig eller bloggar för 2,6 miljonerklubben.

Tack för denna gång

/Gertrud

Kommentarer