man skulle kunna säga att jag tränar jämt, oftast

Idag har varit en katastrofkaotisk dag. Jag har haft så sjukt mycket att göra och jag hade bestämt att gå på ett Crossfit-pass innan jag åkte hem för dagen.

Det blev inte så i vanlig ordning dök ett viktig mail upp precis när jag skulle ge mig av och så fastnade jag i jobb och det blev noll träning. Precis som vanligt alltså. När folk frågar om jag tränar så svarar jag alltid ja, ljuger alltså. Det känns som att jag blir lite mer hälsosam varje gång jag säger att jag tränar och varje gång jag låter ICA kassörskan se mitt SATS kort skymta när jag ska betala. Jag tänker att hon tror att jag nog har väldigt fasta lår, det har man när man är medlem på gym. Jag kommer att träna väldigt snart, när spelar ingen roll för när det sker kommer det att vara så innerligt och bra att det kompenserar alla gånger jag inte hunnit/orkat/varit i stan/orkat/orkat.

Nu ska jag dricka te och äta en bulle för i morgon ska jag träna

Natti systrar

D

Kommentarer