Tänk vilket stöd våra volontärer är!

Sigtuna julmarknad är något extra. Varje söndag fram till jul!

Julmarknad i Sigtuna! Så härligt och vackert. Vilken idyll. Den lilla vackra staden visade sina bästa sidor under söndagen när jag var i bokhandeln och signerade Kalendrar. Intresset var stort.

I Sigtuna bor vår duktiga, sympatiska Inger som hade besök av en av våra mest flitiga volontärer – Barbro! Tänk, vilket stöd det är med starka kompetenta kvinnor som är volontärer runt om i landet!

Min bror hade bjudit in till stipendieutdelning på Confidencen med konsert och glögg. Kjerstin Dellert, vår primadonna absoluta, var som alltid värdinna och presentatör och de vackra, professionella operasångerskorna Divine fick ta emot stipendium från Confidencens stiftelse. En av dem, Caroline Gentele är med i 2.6 från starten. Och de har alla tre flera gånger förgyllt bland annat Go Red. Grattis!

Vem sa att vintern inte är ganska underbar?? Idag måndag väntar Matdesperat, en föreställning på Bryggarhuset 19.30, öppen för alla. Paula Ternström och Grynet Mollvig showar om kvinnors självbild och förhållande till mat med nyskrivna fräcka texter, sång och musik!

Och sen imorgon tisdag på Bio Rio med Bea Szenfeld, vår nya darling inom mode/design (som ju bland annat klädde Björn på Polar Music Price) samt Gunilla Eldh som tillsammans med hjärnforskaren Martin Ingvar skrivit succéboken ”Hjärnkoll på vikten”. I kväll presenterar hon för första gången sin kommande bok ”Hjärnkoll på maten”. En annorlunda och inspirerande kväll kan vi lova! Missa inte den. Det går att lösa biljett i dörren, 100kr för medlem, 200kr för ickemedlem och caféet är öppet för de som är hungriga.

Alexandra

Kommentarer