What happens in the bush stays in the bush!

Drömfabriken
Jetlag, 9 timmars tidsskillnad för mitt huvud är kvar i LA. Vi äter hela tiden, och sover dubbelt så mycket och ändå är det ingen som orkar vara vaken på kvällarna. Jag har bestämt mig för att välja den sunda livsstilen, frukt och no carbs. Som de säger i Desperate Housewives ”I havent been on carbs since ’85”. Hollywood är en låtsasplats för ingen bor där, alla kommer bara dit i jakt på nåt som är mer av en känsla och en jättelik skylt uppe i bergen. På Universal Studios kan man besöka Listeria Lane där alla de desperata fruarna häckar.
Kämpar lite mot att min uppfattning om kultur är fina tavlor inuti byggnader som är urgamla. Här finns museum proppfulla med såna tavlor, men shopping och fake är fortfarande king, och utklädda Michael Jacksonkopior. Mat finns överallt och hysteriskt vackra människor som opererar sig till oigenkännlighet. Inser att stjärnorna jojolever. Äter och är lediga, bantar och tränar och sminkar sig när de jobbar. Vi hittar ett fint litet köpcentrum i Malibu, ser Sharon Stone och Billy Connely och Britney Spears men det är PFZ. Paparazzi Free Zone. När allt blir för mycket tänker jag på mitt skidspår där hemma. Ensam på golfbanan, solnedgång över sundet och sen är det bara jag och älgarna. Några nyfikna rådjur.
Hollywood Boulevard

Kommentarer