Vikarie för vikarien!

Hej igen alla sköna människor. Hastigt och lustigt är jag här igen för att hoppa in som ersättare, och vad händer då? Jo jag blev också sjuk! Men idag måste jag ta mig till jobbet eftersom flera viktiga möten ska ske idag. Bland annat ett möte där jag förhoppningsvis ska få lite goda råd så jag tar rätt beslut inför framtiden. Spännande då jag tror att det kommer att innebära stora förändringar för min del. Precis som jag vill ha det!
När allt bara rullar på tycker jag att tillvaron blir ganska tråkig och börjar söka nya utmaningar. Det är väl det som kanske utmärker en entreprenör!

Visst är det en himla tur att vi människor är både så lika och så olika! Vissa söker tryggheten och gillar inte förändringar medan andra gillar nya utmaningar. Tur att det finns plats för alla sorter!

Melodifestivalen
Det andra mötet jag ska ha idag är mer konkret då jag har fått äran att arrangera Välkomstfesten för hela Melodifestivalgänget när de kommer till Sundsvall i början av mars. Självklart i Våningen, som min festlokal heter.
Det ska bli väldigt kul och spännande, då jag inte bara ska arrangera festen utan också underhålla gästerna med sång och musik.

För övrigt ska det bli intressant att lyssna på alla låtarna i årets upplaga och se om de verkligen är bättre än de jag skickade in, men som inte kom med, men jag är inte bitter!:)

Kanske laddar jag upp mina bidrag lite längre fram så får ni avgöra om de skulle ha haft nån chans, då när ni har de riktiga bidragen att jämföra med.

Undrar vem som enligt kvällstidningarnas löpsedlar kommer att stå för årets nakenchock eller fiasko och vem som blir årets positiva överraskning?

Sist jag bloggade för 2,6 miljonersklubben skrev jag om våndorna med att producera en ny show. Nu har julen varit och vi har genomfört en massa roliga showkvällar med 80-talsmusik som blev temat till slut, framförd på vårt sätt. Här får ni ett smakprov på min version av Big in Japan tillsammans med basisten Mats Ejesjö.

Ha en härlig dag, med eller utan förändringar. I Sundsvall är det -4 grader och strålande sol. Perfekt för en skidtur!

Kram Susanne

Kommentarer