Frukost som piggar upp

Vi fortsätter vara sjuka. Feber, halsont och hosta vill liksom inte ge med sej och vad gör man inte för att muntra upp en grinig och sjuk tonåring som tycker det är onödigt att sova länge på morgonen. Till och med när man har influensa…

Jo, man gör liksom VAD SOM HELST och idag betydde ”vad som helst” en STOR hög med french toast till frukost. Ett ganska säkert kort, i vanliga fall, men i morse fanns det en viss osäkerhetsfaktor om mitt försök att förmildra omständigheterna skulle lyckas.

Nu fick jag, som tur var, två tummar upp och ett: ”Mmm… Mmm… MMMMMM!!” (Giovanni pratar med tummarna när han har munnen full med mat…) och nu struttar jag runt och dansar ”the chickendance” samtidigt som jag klappar mej själv på axeln för väl utfört ”arbete”…

Hoppas ni fått en fin start på helgen?!

Kram Anna

Kommentarer