Tack för mej!

En vecka går fort och nu är det dags för mej att säga tack för den här veckan.

När Gisela från 2,6 ringde mej förra året för att fråga om jag ville bli ambassadör för klubben, så svarade jag ja av flera olika anledningar, men det var framför allt på grund av att jag själv, på grund av mina erfarenheter och mitt eget bagage, kunde relatera till 2,6 synsätt om att kropp och själ hör samman. Jag gillade dessutom klubbens vilja att jobba aktivt för att försöka förbättra kunskapen om stressrelaterad ohälsa och självklart ville jag också vara en del av och medverka till klubbens holistiska tänkande.

Jag jobbade i många år med människor som drabbats av problem relaterade till stress, och då i synnerhet med kvinnor i olika åldrar och ur olika samhällsskikt och jag blev ofta berörd i mötet med mina kunder. Ytterligare en orsak till att jag tackade ja på frågan om jag ville bli ambassadör var att jag OCKSÅ är en av dom där kvinnorna. Jag drogs i många år med värk i muskler och leder och som om inte det vore nog, så drabbades jag efter en traumatisk händelse i slutet av 2007 av ett posttraumatiskt stressyndrom (PTSD). Ett tillstånd som jag till en början tappert försökte förneka, men som jag jobbat hårt med att göra något åt sedan jag väl insåg allvaret i situationen.

Jag valde att använda mej av KBT (kognitiv beteendeterapi) och 12-stegsmetoden för att ta mej vidare och tack vare ovanstående metoder så lärde jag mej att tänka på rätt sätt, vilket innebar raka motsatsen till hur jag tänkt tidigare och dom senaste tre åren har varit en lång resa full av insikter och aha-upplevelser.

MirAnna’s Calendargirls är också en del av den process jag startade, då för lite drygt tre år sedan och kalendern är mitt sätt att följa 12-stegsprogammet sista steg. Genom att dela med mej av mina upplevelser, så berättar jag om att programmet finns och har fungerat för mej och jag tillämpar dess principer i alla mina angelägenheter, bland annat i mitt arbete med det projekt MirAnna’s Calendargirls är.

Till sist vill jag säga till er som kikar in här och som inte redan är medlemmar i 1,6 eller 2,6 miljonerklubben: BLI MEDLEM! Det är enkelt. Allt du behöver göra är att KLICKA HÄR.

Må väl och om ni vill så finns jag även i fortsättningen på http://finest.se/miranna.

Kram Anna

Foto: JB-IT & Photo Edit: Markus P och Richard Fuggetta

Kommentarer