Män med pengar och kvinnor med framgång

Var gäst på PIC, privatinvesterares club, på restaurang Pontus by the sea i Stockholm i går. Vi var 150 personer varav de flesta män. Men de lyssnade intresserat ändå när jag gav dem rådet att investera i sig själva. Och sin hälsa! Påpekade också att vi är olika funtade, kvinnor och män, vilket fick dem att skratta gott. Ja allt blir bättre med humor.

Gick sedan vidare på tidningen M´s Mappiegala på Grand Hotel. Tidningen fyllde fem år och det bjöds på överdåd av det mesta. Amelia Adamo själv strålade i rött! 10 fina priser delades ut, inget till oss i år, men förra året fick jag opinionsbildar priset!

Årets Mappie, länspolismästare Carin Götblad som sett till att vi fått fler kvinnliga poliser

Den stora mappien gick till länspolismästare Carin Götblad, mycket gott val tycker jag. Hon har sett till att det på sju år finns dubbelt så många kvinnor inom polisen!

På scenen glimmade bland anant Eva Dahlgren, som på ett sensuellt sätt beskrev sin Västerbottniska kropp. Detta ska jag ta efter… Min Västergötländska kropp, med inslag av Medelpad och Dalarna. Och så Stockholm, det kan bli riktigt roligt!

Babben stod för värdskapet med humor och skönsång. Ja det var en inspirerande kväll.

Woman in Red, vår fantastiska kampanj för KvinnoHjärtat, nalkas! Den 6 mars börjar vi i Göteborg, sedan följer hela Sverige. Stockholm 7 mars och flertalet övriga orter den 8 mars! Du kommer väl!

Alexandra

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.