torsdag 10/2 2011

Hej hej!

Hade spännande möte igår med Skillspartner, www.skillspartner.se. Vi bestämde att jag skulle hålla öppna föreläsningar för allmänheten 13/4 och 25/5. Återkommer om var och tid på min egen hemsida och blogg www.mi.ridell.com. Men det känns kul att kunna erbjuda ”vanliga” människor möjlighet för hittills har det ju bara varit företag.

Sonen hade fotboll på kvällen så det blev att sitta i gympasalen hela kvällen. Men han tycker det är så kul, så det gör jag så gärna.

Denna dagen började jag med att som en av Tillväxtverkets ambassadörer besöka Arbetsförmedlingen Kultur och prata om hur det är att driva eget företag. Det är ju så politikerna vill ha oss kulturarbetare, som egenföretagare… Ja, det finns ju mycket att säga och önska om det, men problemet, som jag ser det, är ju själva ”säljet”, att nå ut med sin tjänst, sin produkt. Träffade massor av härliga skulptörer, designers, performanceartister och konstnärer som alla hade magiska idéer på VAD de skulle kunna erbjuda. Men det svåra ( och dyra) är ju HUR de ska marknadsföra det och nå ut…

Ikväll ska jag gå till Auktionsverket och sen på modevisning på Café Opera. Denna veckan var det mycket roligt på gång som jag fått förmånen att bli inbjuden till.

Återkommer i morgon med bilder och om hur det var.

Tills dess

Kram mi

Kommentarer