början

Då jag är estetiskt lagd och älskar färg och form så föll det sig naturligt att arbeta med ett yrke som detta. Som liten älskade jag att teckna och måla, barndomsdrömmen var att bli florist och komponera färsprakande kreationer, i gymnasiet läste jag foto och hade siktet inställt på porträtt eller modefotografering. Sedan växte intresset för makeupen, att plocka fram folks drag och att göra dom om möjligt ännu vackrare samt hitta färger som gifter sig med varandra är det roligaste jag vet!Att dessutom stå i butik och få dela med mig utav mina bästa tips och favoritprodukter!

Makeup används inte bara för att täcka och dölja skavanker, utan för att förvandla och framhäva. Det skapar självförtroende genom att få oss att känna oss som vårat alla bästa jag!
Det är det som är det allra roligaste, att med enkla knep & några penseldrag få någons självförtroende att stärkas!

Denna vecka kommer jag att försöka ge er just detta, enkla knep och smarta tips!

Kommentarer