Snart debuterar jag på vita duken

Igår kväll såg jag Ella Lemhagens nya film, Kronjuvelerna, på en förhandsvisning. Och vilken bra film! Den är gripande, spännande, nära och berörande. Helt enkelt ett måste. Se den när den kommer på biograferna 29 juni.

Fick en stunds extra hjärngympa i morse då jag dubbade en liten roll i en kommande Disney film, Cars 2. Jag fick spela Drottningen… När den går upp vet jag inte, nån gång i augusti. Jätterolig ny erfarenhet var det i alla fall!

Åkte till Solna Filmstad där en gång alla stora filmer spelades in, historisk mark. Vi gick uppför en trappa, som tom Selma Lagerlöf en gång gått i när hon besökte SF för att diskutera vilken av hennes böcker som passade bäst att spela in som film.

i morgon har vi vår SommarFest med hatt, sång, musik, historiskt kåseri och härliga gäster. Allt det som vi mår väl av!

I övrigt hoppas jag att skandalerna nu är över och att det väsentliga äntligen kan få utrymme, igen!

Alexandra

 

Kommentarer