Imorgon möter jag alla små sötnosar

Innan fotografering med Gertrud Stenung och Tina Axelsson

Nu är plåtningen klar och jag tackar återigen vädergudarna och faktiskt också åter våra fantastiska medarbetare = Tina och Stefan!!! Tack för en härlig eftermiddag.

Nu ser jag fram emot morgondagen.

Jag ska vara med min son Markus hela dagen på hans dagis. I långsam takt kommer vi imorgon efter frukost att promenixa uppför backen och möta hela ”gänget” i parken någongång vid klockan nio. Sen kommer jag att få vara med på hans ”arbetsplats” hela dagen. Jag är faktiskt lite spänd och känner mig en aning pirrig inför morgondagen, Det ska bli urmysigt att få hänga med alla små sötnosar imorgon.

Ser fram emot detta äventyr, sov så gott, hoppas ni har bra ventilation var ni än bor.

Ikväll är det vaaaaaaaaaaaaaaaaaarmt

/Lise

 

 

 

Kommentarer