TACK FÖR SOLENS STRÅLAR

Sitter och tänker på hur glad vår fotograf är just nu. Nya porträttbilder ska tas på mig och min kollega i eftermiddag. När datumet bokades för länge länge sedan sa Tina Axelsson att vi hoppas att vädergudarna är med oss. Det är de definitivt idag!!! Hurra!! Ljuset kommer att vara underbart. Skönt det, för det där med att fotograferas har aldrig riktigt varit min favoritsyssla….. som tur är jobbar vi med världens bästa fotograf. Hon är lika mycket inspiratör som fotograf för mig och Gertrud. I över tio år har vi jobbat tätt tillsammans. Tack för det Tina. I det snabba tempot som råder idag och snabba förändringar hit och dit så tänker jag ofta på vad skööööööööönt det är att ha några människor bredvid sig, som alltid funnits där, vid min sida. Både i jobb och privat. Det ger mig trygghet i en ibland gungig tillvaro tycker jag. Ska kasta mig i en bil och träffa Gertrud, Tina och Stefan (som gör oss lite snyggare..) Ha en fantastisk skön dag i solens varma strålar

Mamma som alltid funnits och finns vid min sida. Fotograf Tina Axelsson

Kommentarer