Sommarlov från Dagis

Jag är helt inne i barnens värld som ni märker för tillfället. Idag är det min sons sista dag på dagis före sommarlovet. Det är också dags att säga hejdå till hans bästis Lisa som flyttar från Stockholm. Jag får kämpa med gråten till och från för jag tycker det är så sorgligt. De har bara känt varandra i knappt ett år, men så fort de möter varandra på dagis så rusar de fram till varandra, ropar varandras namn och fattar sina händer i varandras. Sen springer de. Fort och fram och tillbaka. Det är så gulligt och rart så jag svämmar över av känslor. Och idag är det deras sista gemensamma dag ihop.

Buh.

Ni som har barn vet hur det är det där med barnen som finner varandra. Så flyttar nån och nya familjer möts. Nu kommer en lång sommar och i höst är treåringarna nån annanstans i livet.

Tack för barnen, som åtminstone skänker mig, mening med – och ger perspektiv – på livet.

Ha en bra dag/ Lise

Kommentarer