Sen……

Sen……ska jag sätta mig och läsa en bok. Sen……ska jag titta på den där filmen som jag har velat se så länge. Sen…..ska jag ta en riktigt härlig långpromenad. Sen…..ska jag sätta fötterna i ett fotbad och riktigt njuta av att trötta fötter blir som nya. Sen…..!!! Varför är det alltid sen??? Jag tänker ofta sen! Nu är jag trött på det! Det är ju nu jag vill göra allt det där! Idag har jag gjort det! Fotbad! Film! Bok! Till och med dammsugningen gick som en dans. För efter att gjort allt det som jag ville, satte jag på Kajsa Ingemarssons ”Bara vanligt vatten” som ljudbok och tog fram dammsugaren. Om inte barnen hade kommit hem och varit hungriga hade jag förmodligen fortsatt att dammsuga inne hos grannen. Jag vill bara fortsätta att höra om hur det går för Stella och Fransesca. SÅ, det är vad jag ska göra nu. Lyssna vidare! Se till att ni tar till vara på dagen och gör iallafall lite av det som ni tänkt göra sen!

Kommentarer