Då var det dags igen!

Ja, då var det dags igen! Det var inte så längesen jag hade nöjet att blogga. Men nu har det blivit dags igen och jag ser som vanligt fram emot en vecka tillsammans med er. Just orden ”Då var det dags igen” tänker iallafall jag ganska ofta. Som t ex

Då var det dags att gå till jobbet igen…..Då var det dags att ta itu med tvätten…..Då var det dags att börja banta igen……..Då var det dags att börja motionera igen………Då var det dags att städa……..Ofta använder man dessa ord när det är nåt lite motigt på gång. Det hade jag tänkt att ändra på här och nu.

Då var det dags att börja blogga igen. Underbart! Då var det dags att få en skön natts sömn. Härligt!  Då var det dags att äta en god middag. Ljuvligt! Då var det dags att börja turnera igen. Roligt!

Idag har vi börjat repetera i Falkenberg för årets lite senarelagda ”Close Up Rhapsody” turné. Premiären går av stapeln just i Falkenberg, nu på torsdag den 18/8. Här är vi i full gång med att sjunga stämmor.

Så, då är det dags att gå och lägga sig för att få några timmars sömn innan morgondagens rep börjar igen. Vi hörs imorgon kära vänner. Då är det dags att blogga igen! Kram Maria

Kommentarer