Vilken härlig kalender det blev!

Releasen på Café Opera blev jättelyckad! Ni kan titta på kalendern, Bingo och mig på TV4play när vi var i Morgonsoffan den 5 oktober.

Kalendern är så fin och den har nytt utförande. Alla bilder är jättehärliga. Bingo Rimer förvånade alla genom att ta fina bilder men inte naket. Bilderna är inspirerade av Café Operas tak! Moln och keruber och änglar och vackra människor i himmelsk atmosfär! Pengarna, 120 kr, går till forskning på Kvinnors Hälsa via Insamlingsstiftelsen Kvinnor och Hälsa. pg 900152-0.

Nyamko Sabuni, vår jämställdhetsminister tycker det är självklart att hon är med i kalendern, vi arbetar ju för att genusperspektivet ska införas överallt i alla skikt i forskningen, utbildningen och på arbetsmarknaden!

Jessica Andersson, Mari Jungstedt, Kjerstin Dellert, Lill Lindfors alla är med! Rörelse och motion är temat i kalendern som finns i bokhandeln, på nätet och via oss.

Läser att nu ska äntligen ersättningarna bli mer rättvisa i Stockholm. Vårdcentralerna får ersättning för intyg till Försäkringskassan och detta med sjukkassan måste bli mer rättvist. Man kan inte tro att en lekman ska kunna mer om hur en person är kapabel eller inte att arbeta än den läkare som skrivit intyg. Eller hur? Visst hade vi för många sjukskrivna, men nu har det ju slagit över åt andra hållet! Hoppas de goda intentionerna blir verklighet!

Åker till Mora, där vi ska ha seminarium och sen till Malmö för en benskörhetskonferens. Sedan ska jag ut igen på Hälsokryssning –

livet är intressant och pulserande.

Alexandra

Kommentarer