Ambassadörs-mingel!

Jag är ambassadörs för kvinnors företagande vilket innebär att jag ska sprida min egen entusiasm kring entreprenörskap och allt vad det innebär vilket är något jag verkligen brinner för. Tänk att få starta upp något som DU verkligen brinner för. Brinner för. Smaka på det. Tänk att få spendera resten av livet görandes det du verkligen älskar. Jag har bestämt mig för att göra det och jag teamar endast upp med människor som har bestämt sig för detsamma. Några av dessa människor är ambassadörer för kvinnors företagande i Sverige.
Ett sätt att nå mitt mål och hitta vägen är att ta alla möjligheter att träffa människor som inspirerar mig. Därför går jag på olika event där jag exponeras för möjligheten att träffa likasinnade.
Idag ska jag och, min nära vän och kollega, Emma Fällman bege oss till Kungsträdgården och So Stockholm där vi ska utbyta bra idéer och kontakter!
Om du anser att jag skulle kunna göra något för dig kontakta mig då. ina.forsberg@gmail.com – Välkommen till samarbete och drömmarnas land!
Jag kom på att du kanske vill höra mig sjunga. Länk bjudes nedan.
iNA Forsberg sjunger \”True Colours\”
Vad säger man? Jo. Peace. And love.
i

Kommentarer