O helga natt

Nu har det gått två dagar sedan konserten. Oj vad mycket folk som kom. Det kom många fler än vi hade trott så alla program vi hade tryckt upp tog slut innan ens hälften hade fått varsitt. Men roligt var det. Arja är ju verkligen proffsig. Jag hoppas att publiken också tyckte att det var givande. Jag hörde dock att vi kanske skulle haft mer förstärkare då den stora kyrkan och alla människor som kom gjorde att ljudet blev svagare än det borde ha varit. Det får vi tänka på till nästa gång.

Jag tror bestämt att sången bidrar till hälsan. Jag arbetar galet mycket nästan jämt, men tack vare kören får jag ett välbehövligt andrum och lite andlighet. Andningsövningarna, melodierna, skratten, tolkningen av texterna och den fysiska ansträngningen av att sjunga svåra stycken ger mig energi. Man måste ju också öva mellan alla körövningar och framträdanden vilket bygger på energidepåerna ytterligare. Dessutom är det så himla kul att uppleva att övning faktiskt ger färdighet. Och jag är ju inte färdig än…

🙂 Beata

Kommentarer