Sotiga ögon

Smoky eye från gloMinerals
Trött efter Luleåresan undrar jag om jag orkar sminka mig idag……men eftersom jag ska till Norrköping och ha ett sminkevent för 20 kvinnor hos Anita på Medaskin så bör jag väl se lite representabel ut så jag får ta fram min stora rullväska med smink som väger ca 80 kilo….Först är det nog dags för brynen dock. Ni vet väl att med rätt färg och form på brynen kan man trolla bort några år från ansiktet? Förvånansvärt många kvinnor vet inte det. Jag har haft många sminkevent och makeovers på scen där de flesta kvinnor inte har kunskapen om hur man fixar till sina bryn. Brynen ramar in hela ansiktet och kan lyfta de tröttaste ögonlock med rätt teknik.
Sen blir det nog lite sotiga ögon..med smoky eye kit får man med ett schema hur man lägger sotade ögon, perfekt för de som inte tror att man kan… Jag jobbar ju som sagt för Cosmedic, ett företag som har agenturen för gloMinerals, en mineralmakeup som är magisk, innehåller a,c och e vitamin samt grönt thé extrakt som är antiinflammatoriskt! Perfekt för de med akne eller rosacea. Om man vill kan man titta in hos superproffsiga Anna och Maria på Iam, Ringvägen 116 och titta på deras sortimet av gloMinerals. De är Sveriges mest anlitade makeupartister och har jobbat med de flesta tv-program, produktioner och tidningar. Deras hemsida heter www.iamsthlm.se
Lägger upp en bild på Smoky eye!
Dags för mina egna bryn nu…..

Kommentarer