Gott Nytt år!

Jag hade så himla kul denna förtrollade natt, hoppas det var detsamma för er! Alla var snälla och underbara och det kändes som mitt bröst fylldes av den där gudomliga energin igen.
Det blev en annan klänning än den ni såg på bilden igår. Den var lång och hade släp och då blir det ju svårt att dansa. Och jag dansade all night long. Det är kul med vackra kläder men insidan är ännu viktigare. Har under hösten gått Gestaltmetoden för skådespelare under ledning av Marcus Groth, regissör och skådespelare från Finland. Det handlar om närvaro i varje ögonblick och jag upplever det som en slags fördjupning av livet. Marcus menar att det handlar om att våga möta sina känslor. Att trycka undan känslor tar enormt mycket energi och det är då vi känner oss tomma och livet kan kännas innehållslöst. Det är läskigt att möta sina känslor eftersom det kan göra så ont men en sak har jag lärt mig; man kan inte lita på känslor!
Helst av allt vill jag stå under en cocospalm långt bort på en strand men denna vinter möter jag mörkret och nu går vi mot ljusare tider!

Kommentarer