Min son ska gödas

Jag bakar kardemummabullar. Min son Love hade lunginflammation i höstas och gick ned åtta kilo. Han har inte gått upp det ännu och behöver gödas. Köpte clima warm träningsbyxor  eftersom jag håller på att frysa rumpan av mig ute i löpspåret nu. Det händer någonting med kroppen när jag springer varje dag. Känner mig helt knarkad på att göra det. Blev inspirerad av svärmorsdrömmen  Johan Petré (vilken söt kille), att äta sunt så här inpå det nya året så jag äter mest broccoli, ägg och lax. Inget bröd och sönerna är jättearga att jag inte äter kolhydrater när jag springer så mycket. De har verkligen stenkoll på mig och kan näringsläran som värsta dietisterna! Dessutom har jag gått i hypnos. Oj, det var bra och han som hypnotiserar är nog min nya livscoach. Wonderful boy helt enkelt. Doftljuset kostade 379:- lite väl tycker jag men man får den doft man betalar för.(jag köpte inte ljuset) Billiga doftljus luktar inte gott!  Nu när glada julen dansas ut och den härliga doftande julgranen kastas ut behövs andra dofter.

 

 

Kommentarer