En krona till hjärtat för varje kilometer

Woman in Red fortsätter över hela landet. Idag är det Malmö och Visby som har sina Event med Kvinnohjärtat i fokus genom föredrag, information om allt som rör hjärtat samt underhållning och modevisningar.

Örebro och Linköping hade stora framgångar, ja från alla städer strömmar det in nöjda och glada tillrop. Men glöm inte att köpa nålen, vår pin, den lilla röda skon. Pengarna går ju oavkortat till forskning på just Kvinnohjärtat.

I går var jag med om en spännande inspelning för vår pin tillsammans med Nanne Grönvall och Katerina Janousch. Det ska bli en snutt för TV 4 så fler förstår att gå ut och gå. Det var isande kallt i Humlegårdsparken i centrala Stockholm igår där vi spelade in, men Nanne och Katerina var sååå tappra.

Inom kort kommer du att kunna ladda ner en app ”Gå för Hjärtat”. Då skänker ett företag en krona för varje kilometer! Mer info följer snart när appen är klar. Härligt!

Läser att ett etiskt råd har frikänt Carema. Jag blir så indignerad och besviken! Varför inte erkänna att det var förfärligt och sedan försöka rätta till, när så många lidit, mått dåligt och till och med skadats på grund av vanvård, för låg bemanning etc?

Nej, att ta sitt ansvar, det är stort, men tydligen inte något som detta etiska råd anser!

Alexandra

Kommentarer