Stockholm Ice

Den 9 april är det dags för Stockholm Ice i Globen! Det är Sveriges största konståkningsshow som går för tredje året i rad, med några av världens bästa åkare och i år kommer även Malena Ernman vara med som gästartist. Det kommer bli en grym show, och delar av biljettintäkterna kommer att gå till Woman in Red! Här finns mer information

Min koreograf  Catarina Lindgren  var och hälsade på från Colorado Springs efter EM och hjälpte mig göra ett helt nytt program som jag kommer att åka på Stockholm Ice.  Jag kommer få göra min version av en verkligen välkänd karaktär, det är en lite ny stil för mig så det känns riktigt riktigt kul. Det är fortfarande lite pyssel kvar med några detaljer men jag tror det kommer bli riktigt bra och framför allt kommer det bli såå grymt kul att åka 🙂

Bild från uppvisningen på EM

Kommentarer