I min park står krokus i blom

I helgen var jag med på ett mycket inspirerande seminarium i Hallunda, som SIOS, Samarbetsorgan för Etniska Organisationer i Sverige, hade bjudit in till. Det hette Innovativa kunskapsbroar, bara rubriken i sig är ju fantastiskt spännande!

Vi mötte kvinnor från en mängd olika länder och organisationer och vi hade ett mycket givande samtal om allt som rör kvinnors liv; hälsa, ekonomi, arbetslivet och familjen! Alla vill samverka och träffas igen för att planera fler program tillsammans. Det ska bli spännande och intressant.

I min park står krokus i blom och buskar och träd knoppas. Det är underbart! Pricken som varit lite dålig under vintern är piggare igen! Han är ju 14 och ett halvt så jag gläds för varje stund.

Har haft besök av min goda väninna från London över helgen och vi har njutit av att prata om allt och lagat middagar och bara varit. Och vilat, som jag behövde!

Idag besöker jag Basta till matsvinnet! Mycket aktuellt. Det handlar om allt vi kan göra för att bättre ta hand om vår miljö och vår hälsa genom att laga och planera klokare! Den goda maten – matrester kan bli nya måltider!

Alexandra

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.