Ny dag, nya möjligheter

Nu är mitt VM äventyr över för den här gången. Jag var oerhört besviken efter jag hade åkt mitt långprogram igår, jag hade velat så mycket mer och att hamna 11a med knappt en poäng från 10:e platsen, vilket hade inneburit 2 platser till nästa år, hjälpte ju inte riktigt… Men gjort är gjort och det enda jag kan göra nu är att ta med mig alla bra grejer jag har gjort här och åka hem och träna ännu hårdare.  Jag har lärt mig mycket av den här tävlingen och har utvecklats väldigt mycket under hela säsongen, och jag är otroligt motiverad till att fortsätta träna och slita för att komma tillbaka starkare än någonsin till nästa säsong.

Nu väntar två fullspäckade veckor, till helgen har jag årets sista tävling, Elitseriefinalen i Uddevalla, därefter är det ju Stockholm Ice 9 april i globen där delar av biljettintäkterna går till Woman in red kampanjen! Mer info här. Den 13-15 april har vi isshow hemma i Tibro och sen ska jag dessutom vara med och åka på invigningen av Team VM på torsdagen i Scandinavium! Så jag har två riktigt spännande veckor framför mig när jag kommer hem 😉

Jag vill till sist tacka så mycket för den här månaden! Det har varit ett nöje att få gästblogga här 🙂 Jag vill också tacka för det enorma stöd jag har fått under hela VM, det betyder verkligen mycket för mig! Här kan ni fortsätta följa mig i mina framtida äventyr.

Ha det bra!!

Viktoria

Bilder från Nice och Monaco

Kommentarer