Vår första app är klar!

Så spännande tyckte många, som kom och gick med oss Kungsträdgården runt i solen igår. GÅ FÖR HJÄRTAT, heter appen! Du laddar ner den gratis och hjälper på så vis oss att få in pengar till Woman in Red kampanjen.

Appen är som en stegräknare, Man klickar igång när men går ut och går och av när man är tillbaka igen. Det blir en (1)  svensk krona per km vi går till vår Hjärtkampanj Woman In Red! Stöd Kvinnohjärtat, gå med appen! Sprid budskapet till alla, man behöver bara slå på appen när man går. Alla kan vara med och göra denna stora insats för forskningen på Kvinnohjärtat.

Japan i Stockholm. Nu är det tid för blommning av körsbärsträden i Kungsträdgården. Sätt på appen Gå för hjärtat och gå dit och njut. Då skänker du samtidigt pengar till forskning på Kvinnohjärtat

Körsbärsträden har börjat blomma i Kungsan, Det var såå vackert om än kyligt! Hann med en mottagning och festligheter i samband med att

Natur och Kulturs kulturpris delades ut. Priset gick till Tilde Björfors, grundare av Cirkus Cirkör. En synnerligen populär vinnare. Tilde är en nydanare, en kreatör på sitt eget vis. Ett strålande val!

Alexandra

Kommentarer