Med 700 tandhygienister i Karlstad

Kom just hem från Karlstad och en Tandhygienstkonferens med 700 kvinnor från hela landet. Vilken positiv grupp! Vilka härliga kvinnor som ser att vi måste ha ett holistiskt seende på allt som har med vår hälsa att göra. Allt hänger ihop.

Tänk att vår app GÅ för Hjärtat är på G! Så bra att alla som har en Android eller Iphone kan ladda ned appen GRATIS. Den är som en stegräknare. man klickar på gå varje gång man går på en promenad och då blir varje km 1 svensk krona som går till Kvinnor & Hälsas Insamlingsstiftelsen med 90 konto. Och dessa pengar går sedan till forskning på Kvinnohjärtat. Pengarna blir stipendier till forskare!

Vi har ett företag som vi samarbetar med, för att detta ska vara möjligt ekonomiskt, Becel. Det finns givetvis många olika uppfattningar om vilka fetter vi bör äta, eller inte, och jag är bara så sorgsen över att debatten blir så hätsk. Och att många går till personliga angrepp. Låt oss gärna hålla oss till en saklig diskussion men inte syssla med att smutskasta varandra. Som i allt, har vi först rådfrågat våra medicinska experter innan vi ingick detta samarbete. Det finns vetenskapliga studier om margarinet för dem som önskar ta del av fakta och inte myter.

Alexandra

Här sitter jag i Karlstad med professor Karin Schenck Gustafsson, professor Birgitta Söder och Yvonne Nyblom ordförande i STF tandhygiensiternas förening

Kommentarer