Tillbaka i arbetet

Silver fick vi i handboll! Grattis till bragdkillarna! Ja till alla deltagare i den svenska truppen. Vilka hjältar ni är!
Tänk att man blir så biten av OS och all idrott och sport.
Den 16 har vi Final på Fågelbro på Värmdö utanför Stockholm i Go Red Golf, vår turnering landet runt. NU Final! Vinnarna får åka till Mallorca till Prinsessan Birgittas Cup, förra året vann vi! Våra kvinnor tog hem hela tävlingens första pris!
Tillbaka i arbetet läser jag om att man ska börja lite försiktigt och gärna förbereda sig en del dagen innan genom att t ex gå igenom mailen etc. Hmm – nu har jag gjort det och känner mig taggad. Men jag började ju egentligen förra veckan…
Lite kantareller plockade jag i dag vid torpet och de blev delikata tillagade. Sedan badade jag i sjön, tänk så härligt, 22 grader.
Men nu är det bassäng som gäller, på Centralbadet, om man ska simma. Men framför allt är det härligt med promenaderna med Pricken. Glöm inte appen: GÅ FÖR HJÄRTAT! Ladda ned den gratis, om du har smart phone. Med denna stegräknaren så blir det ju pengar till forskningen på Kvinnohjärtat!
Vi jobbar med vår bok, Livspusslet, som kommer till bokmässan. En antologi med många,15, spännande kvinnor.
Och den nya kalendern, och förbereder Författarkryssningen den 28 okt – boka dig nu – det blir många givande stunder med många goda författare varav två är hemliga. Roligt brukar vi ha, så missa inte att anmäla dig.
Fortsättning följer.
Alexandra

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.