Julfest med signering i kväll!

”Året har gått så fort” är mångas reflektion när det plötsligt är en vecka kvar till julafton och 2012 tickar mot sitt slut. Jag minns det som igår, dvs. förra året julfest med kalender- och boksignering. Det var en härlig kväll med mingel, musik och möten människor emellan. I kväll är det dags igen.

Ja, tiden har verkligen gått fort, från jul till jul. Livets berg och dalbana. Precis som på Gröna Lund. En biljett. En åktur. Startläge. Upp och ner. Fjärilar i magen. Skratt. Tårar. Inbromsning. Avklivning. Nästa tur!

Boken Livspusslet i kort format 😉 På kvällens julfest signeras både årets nya kalender med fotbollstema och boken Livspusslet. Det finns möjlighet att vara en effektiv jultomte i ett gott syfte. Mingla, mys och köp årets julklappar som gör gott för forskning på kvinnors hälsa – alla goda ting är tre.

Vi ses i kväll,

Annette

Kommentarer