Startskottet har gått!

Strax för kl 13 idag samlades vi i ett ruggigt och snöslaskigt Kungsträdgården för att låta startskottet gå för kick-offen ”Gå för Hjärtat”. Jag och Susanne Delastacia tog de första stegen på årets promenad runt jorden, i syfte att samla in pengar till forskningen om kvinnors hjärthälsa. Promenaden var förvisso bara en kilometer, men detta är just tanken. Att vi alla tillsammans ska gå mot bättre hjärthälsa. Många bäckar små..!

Så ladda ner mobilappen Gå för Hjärtat. Den registrerar distansen som användarna promenerar och för varje promenerad kilometer skänker Becel 1 krona till Woman in Red. De som inte har en iPhone eller Android-telefon kan enkelt registrera sina promenader manuellt via Gå för Hjärtats Facebook-sida (medlemskap på Facebook är inte nödvändigt. Där kan promenrerare också mötas, inspirera och motivera varandra till att leva hälsosamt. Det går också att maila in sina promenader till info@1.6miljonerklubben.com.

Pengarna sätts in på ett 90-konto vilket ger trygghet och säkerställer att de verkligen kommer fram till sitt ändamål, nämligen forskning på kvinnors hjärthälsa.

Alexandra

appen i kungsan
Jonathan, jag och Susanna på plats i Kungsträdgården

Kommentarer