Wellness, kärlek och sätt dig rätt till rätta!

ProViva sitt rättNu väntar vi alla på våren! I takt med att träden får nya blad och naturen föder ny grönska brukar även våra egna känslor slå ut i blom. Man förälskar sig i bladen, blommorna, dofterna, ljuset och vem vet – vårkänslorna kan bära mycket frukt för både kropp, tanke och själ.

Det är kärlek i luften helt enkelt! Kärlek är en viktig känsla och energi för din wellness. Och då menar jag främst den kärlek som du ger dig själv med omtanke, egenvård och passion till livet. Det spelar ingen roll om du är gift, sambo, i en relation eller singel – kärleken finns i allt och börjar inom dig själv.

Visst är tvåsamhet oftast att föredra men om du lever ensam vill jag uppmana dig att fokusera på kärlek desto mer. Var snäll mot dig när du tänker om och med dig själv. Den där inre rösten är oftast den röst som påverkar dig mer än något annat.

Skaffa ett husdjur, gå på spa, anmäl dig till en kurs eller upplevelseresa, laga mat med omtanke och duka upp din middag även om du är själv. Lev livet precis så som du skulle göra om du hade ditt livs kärlek vid din sida. Vad skulle du göra nu i helgen om det var ni två? Genast blir du kreativ och tänker med kärlekens kreativa kraft. Gör något av det du kommer på – även om du är en eller två!

Det är fredag och kanske blir det fredagsmys i soffan. Här får du en länk till en film om hur du kan effektivisera all tid du sitter ner! Sätt dig rätt till rätta – helt enkelt.

Trevlig helg!

 

 

 

Kommentarer