hur ska ditt 2014 se ut?

Ja nu börjar det bli lite dags att göra en utvärdering över vad 2013 kom med, bra och dåligt och vad du vill att 2014 ska ge. Har du gjort det förut? Utvärderingar alltså? Har du skrivit ned dem? Har du koll på vart du vill vara på väg? Eller har du mest fokus på att hantera det som kommer i din väg?

Mitt i livet, är det vanligt att man sällar sig mest till det sistnämnda. eftersom det oftast går undan i kurvorna och man har mycket att hantera. Men TÄNK om det kan vara så att du faktiskt missat att förstå – PÅ RIKTIGT, – att det jag pratar om är sant…. Om att vi faktiskt är energisändande och energitilldragande varelser som KAN påverka både vad vi sänder och vad vi drar till oss. Hur mycket har du tagit till dig av den informationen, – och framförallt, – vad gör du med kunskapen? Det räcker nämligen inte bara att veta! Om du inte också GÖR något, får du i alla fall inga förändrade resultat… SÅ, vad är det då du har sått hittills i ditt liv, vad är det du VILL så och vad är det framförallt som hittills legat emellan dig och det du egentligen vill ha, eller det som du gärna vill addera till allt det där som redan är bra? Livet behöver faktiskt inte suga, för att man ska vilja få det ännu bättre…

Om du vill förändra något inför 2014, eller kanske rent av JUST NU, behöver du GÖRA något annat än du hittills gjort, du behöver TÄNKA på ett annat sätt än du hittills gjort, och du behöver framförallt KÄNNA på ett annat sätt gällande det som inte fungerar som du vill att det ska fungera..

Förra veckan skrev jag om hur viktiga våra känslor är ur ett energiperspektiv, och VILL du verkligen starta en förändrig och vill lära dig mer om det och allt det som hör till lagen om attraktionskraften, så kommer jag ha teleklasser nästa vecka, alltså föreläsning på telefon, vilket är perfekt, för då kan du befinna dig var som helst och lyssna på tankeinspiration och få en massa bra verktyg och aha-upplevelser under en timme till det facila priset av 295:- som definitivt kommer att hjälpa dig att skapa det bästa år du någonsin haft!!

Måndag 16/12 kl 19.30 – 20.30

Tisdag 17/12 kl 19.30 – 20.30

Onsdag 18/12 kl 19.30 – 20.30

Så, är detta en tidig julklapp som du vill ge dig själv – som faktiskt KAN hjälpa dig att skapa skillnad i ditt liv, eller ska du fokusera på att lägga tiden på slötittande på tv, eller på ursäkten att du har alldeles för mycket att göra så här innan jul, för att lägga en timme bara på dig själv… Ja, DET är bara DU som kan bestämma, men OM du vill ta chansen att både lära dig något nytt, få kraftfull insikter och verktyg som kan förändra ditt liv till det bättre och få ny energi som kan räcka långt in i 2014, maila mig på lili@liliost.se, så får du anmälnings- och betalningsdetaljer. Anmälan är bindande.

With Love/Lili

Jag som skriver heter Lili Öst – jobbar som inspirationsföreläsare och som TANKE – PT, som leder förändringsprocesser ur ett – för många nytt perspektiv. Där jag hjälper både företag och privatpersoner att förstå  – ur ett energiperspektiv, varför vissa saker fungerar med lätthet och andra ofta, eller till och med alltid krånglar. Gör folk medvetna om vikten av att ha sina tanke- och känslomönster under kontroll. Ger parallellt med insikten om de mer vanliga beteendevetenskapliga diciplinerna, den viktiga och avgörande kunskapen om attraktionslagen, som i sin tur ger enorma insikter om hur folk hittills antingen jobbat spontant rätt med denna universella naturlag, eller på grund av okunnigheten om den, – mot den, (och då också mot sig själv) genom att titta på resultaten de hittills fått. Läs mer på www.liliost.se Där kan du också komma i kontakt med mig om du vill boka mig för uppdrag, som privatperson eller för företaget.

 2013´s bästa julklapp! Till dig själv och till någon som du vill ge nyckeln till ett bättre liv.

JAG BLIR VAD JAG TÄNKER, nås av en bredare och bredare publik och den har redan börjat göra avtryck! Boken som ger dig verktygen till att på riktigt kunna förändra det du vill förändra i ditt liv. Som ger dig kraften och inspirationen att bli en riktig framgångsletare! Och som framförallt får dig att upptäcka dina regerande tankemönster och förstå både varför det som fungerar och inte fungerar – gör det … Ovärderlig kunskap för att kunna ta kommando över ditt eget liv … och gå från ogillat till gillat läge!

Beställ den genom förlaget, Adlibris eller Bokus. Eller köp den på Akademibokhandlen, Nk eller Bokia.

 

 

 

Kommentarer