Energi check

Godmorgon och välkommen till en ny (underbar) vecka! Underbar har jag skrivit inom parentes, för att det beror väldigt mycket på dig OM den blir underbar – eller inte! Självklart styr vi inte allt som händer omkring oss, eftersom allt inte är VÅRT skapande. Men i våra egna liv står vi för det mesta av det vi har omkring oss och ALLT av det vi själva står som ansvariga för.

Ibland kan det kännas tungt och övermäktigt kanske av tanken om att vi själva är ansvariga för vad vi sår i våra liv, men om man skruvar lite på det hela, så kan man istället se det som, att om det nu är JAG som skapar det jag ser i mitt liv, då är det också JAG som har makten att skapa ngt jag VILL ha! Ser du möjligheterna som just dök upp?!

En av de saker vi bör ha järnkoll på för att säkerställa att vi sår så mycket aktivt medveten god energi – som kan dra till sig energi som liknar – som vi bara kan, är att ha koll på vad vi sänder för energi omkring oss. God energi – är ett medvetet VAL vi behöver göra, och för att göra medvetna val, behöver vi VARA medvetna! SÅ, tänk igenom detta:

Hur mycket medvetandegör du små och stora positiva saker som du kan glädjas åt per dag?

Hur ofta ler du mot dem du möter per dag?

Hur många hälsar du på som du inte känner?

HUR hälsar du på dem du känner?

HUR svarar du i telefon?

HUR bemöter du dina arbetskollegor, kunder, vänner och familj? Neutralt och korrekt  – eller med positiv härlighet?

Hur ofta per dag VÄLJER du att medvetet aktivt SÅ god energi runt dig, och hur ofta bryr du dig inte, utan bara ÄR??

Neutralt, korrekt, är just det – neutralt, och det föder INGEN god energi – som kan attrahera – god energi, det attraherar inte mer än det är – alltså neutralt och energilöst. Är det verkligen det du vill dra till dig mer av? ENERGI – LÖST??

För att få härlighet – behöver vi också GE härlighet! Och härlighet känns bra i magen, och DET skapar god energi – som kan attrahera mer in i ditt liv som har och ger god energi.

Känslan i magen är den viktigaste att vi har koll på, eftersom det är DEN som utan undantag är det som blir den sändande magneten – som attraherar lika. Ett av de många sätt som du kan säkerställa att den hela tiden är aktiv med ”rätt” typ av känsla, är att själv se till att den håller sig positiv, genom hur du själv väljer att fokusera och agera.

SÅ, vad tänker du välja för dig själv denna veckan. Vilken magnet tänker du vara? Vad tänker du själv satsa för att vinna?Valet är som vanligt – alltid ditt, och det är även resultaten.

Lycka till! With Love/Lili

Kommentarer