Rösta på mig!

Alla tiders entreprenör, skulle det kunna vara jag?!

Ja jag finns i alla fall med på den lista över Sveriges 100 främsta entreprenörer som Svenska Dagbladet tagit fram. Eller rättare sagt en av de 97, för de tre sista namnen ska läsarna välja.

Alla dessa 100 personer är eller har varit ”fantastiska företagsbyggare” och nu ska då den främste/främsta genom tiderna utses. Detta på grund av att den svenska näringsfriheten firar 150 år.

I Sverige har vi många entreprenörer vi kan vara stolta över och det har inte varit någon lätt uppgift att sålla ut de som finns med på listan, skriver Svenska Dagbladet. Så jag känner mig verkligen hedrad att finnas med.

Vill ni rösta på mig gå in på www.svd.se/ate, du kan klicka här så kommer du förhoppningsvis direkt till mig. Det går att rösta ända fram till 16 maj.

Vinnaren kommer att offentliggöras i samband med invigningen av SM i UF-företagande den 26 maj i Stockholm.

Nu bär det av till Gävle där vi ikväll håller ett seminarium om kvinnors hjärtan, inre kraft och ekonomi. Bitr överläkare vid Hjärtkliniken på Karolinska Institutet, Agneta Månsson Broberg, kommer att tala om hjärtsvikt och hjärtskador hos kvinnor, Elisabeth Mereborg från Swedbank ger ekonomiska perspektiv och beteendevetaren och mindfullnessinstruktören Lisbeth Pedersen fördjupar kunskapen om vår inre kraft innan jag avslutar med att kåsera och berätta minnen från mitt liv. Minnen som finns samlade i min bok ”Livet är en dröm”.

Alexandra

Rösta
Så här ser det ut när ni klickar fram mig för att rösta på svd.se/ate

Kommentarer