HAPPY DAY!

happy day bild

Kära läsare. Måndag igen! En helt ny vecka att skapa positiv tillväxt i livet. Nya timmar och dagar att lägga till livet. Att njuta av och att växa i. Tänk så många som inte ser måndagen som en källa av glädje, utan snarare – med en suck, konstaterar att det är in i ekorrhjulet igen. Efter en alltför kort helg! Tillhör DU den kategorin, eller tillhör du kategorin människor som gläds åt VARJE dag, med känslan, HAR jag en dag, betyder det att jag lever. Lever jag, har jag alla möjligheter att skapa en skillnad och skapa ännu mer att glädjas åt… Det sistnämnda sättet att tänka – är ett AKTIVT val man behöver göra – igen och igen och igen!!

Det finns så mycket i vårt dagliga liv, saker som faktiskt vi planterar där, oftast helt ovetande, som vi inte har en aning om att det definitivt påverkar vårt liv ENORMT och avgörande. Både positiva och negativa saker. Genom att vi inte är medvetna om genom vad eller hur detta påverkar resultaten vi får och livet vi lever, kan vi inte heller styra om våra tankar och känslor för att skapa om de oönskade resultaten så att de KAN bli önskade resultat. Och även om man faktiskt vet hur det hänger ihop, så är det ÄNDÅ svårt att leva 100% smart med attraktionslagen, för oftast är vi hårt präglade av vårt arv, vår uppväxt, men framförallt av vårt nuläge i kombination med vår inövade syn på livet och vår egen kapacitet, som vi jobbat flitigt med att ständigt befästa.

Jag säger inövade, för det mesta av det vi gör, tänker, känner och är, är saker som kommit till oss under tiden vi lever, sprunget ur det perspektiv och med de tankar som vi hittills tänkt – i just kombination med ett kontaterande av det som ÄR.

Det ÄR förbaskat svårt att stå mitt i något ogillat men ha ett positivt, tillitsfullt och otvunget fokus på det man vill bjuda in istället och inte fokusera tanke- och känslomässigt på det vi inte vill ha mer av. Det är baske mig inte lätt att stå med en bunt räkningar och VETA att man inte har nog med pengar för att betala dem just nu, och samtidigt avspänt fokusera på vårt önskade läge. Att övertygat tänka att vi har pengar så det räcker och blir över. Att tänka och även handla som om det redan vore så. Det låter ju inte riktigt klokt när man säger det, och det ser inte heller klokt ut när man får det på pränt, och det är DET som gör det S-Å  S-V-Å-R-T! Det rimmar inte ett smack med den verklighet vi är fostrad att se. Det rimmar inte med våra referensramar. Det rimmar inte med vad vi är uppväxta med för ”sanning” vilket gör att detta ÄR en ekvation som är omöjlig för de allra flesta att få till. Men vi behöver det – för att kunna bryta vårt låsta läge. Många gånger är det så att de som har det dåligt, de kämpar för jämnan. Och om det mot förmodan kommer in en ljusglimt i deras verklighet – så går den ofta fort över, och det blir ”som vanligt” igen. Sen finns det dem som det går bra för – dem går det oftast bra för, för det mesta. Och det är inte ovanligt att de också hela tiden får det bättre och bättre. Detta är en nagel i ögat på många. och det kan naturligtvis kännas oerhört orättvist, för många gånger är de som har det tufft, fina ödmjuka vänliga människor som bara vill folk gott. Medan det inte finns något som garanterar att de som har det bra och ”lyckas” är superbra människor som därför förtjänar mer än dem som har det tufft…

Jag tänker upprepa något som jag sagt många gånger förr, eftersom det är en av de viktigaste saker vi behöver lära oss att förstå, – det finns ingen värdering i energi! Vilket betyder att det finns ingen ”däruppe” som sitter och resonerar om hur mycket skit vi ska behöva gå igenom eller inte. Inte ngn som ger den ena mycket mer av det goda och många fler benefits av livet, och ger någon annan en massa skit att hantera. Den som har det bra är inte godare människa än den som har det dåligt. Utan attraktionslagen fungerar så att det vi fokuserar på – det drar vi till oss mer av. Sen är vi naturligtvis födda in i olika förhållanden, och av de som är födda under dåliga förhållanden är det många som blir kvar där – för att de vet inget annat sätt att hantera det på – än att bekräfta sitt nuläge om och om igen. Känslomässigt – tankemässigt och handlingsmässigt. I det KAN inget annat än samma sak skapas. Många blir kvar av denna anledning – men långt ifrån alla. För det finns också de som med hela sin kraft fokuserar på det de vill bjuda in i sitt liv. Det de vill till. Som inte är fast i att konstatera det de avskyr att vara i, och vill ifrån. Det är alltid svårare att vara på väg ifrån något – än till något, eftersom vi blir en magnet för det vi fokuserar på Och du fokuserar ju inte på det du vill till – om du har hela ditt fokus på att komma FRÅN något!!

Det är detta jag hjälper människor och företag med. Att bli medvetna om sitt fokus, för att förstå vad det är de medskapar i sitt eget liv. För attraktionslagen fungerar inte i vårt liv, utan vår medverkan. Och har vi det inte som vi vill ha det – ÄR vi en magnet som inte drar till oss det vi VILL ha,  och då har vi ju allt att vinna på att bli medvetna om VAD DET ÄR VI GÖR!!

Vill DU ha hjälp med detta, så har jag ett erbjudande hela Juni  till dig som vill skapa en förändring och börja NU!

Men JUST IDAG till 00.00 har jag HAPPY DAY, vilket gör att bokar du idag får du ett ännu bättre erbjudande! Vill du veta mer – maila mig på lili@liliost.se

Anmäl dig till mitt nyhetsbrev på lili@liliost.se

För dig som vill ha mer inspiration, – I min blogg på finest.se finns hundratals inspirationsinlägg om våra tankar.

Läs mer om min verksamhet på www.liliost.se

 

Kommentarer