VET du eller GÖR du?

Många gånger så agerar vi som om det skulle räcka med att veta hur vi ska göra för att få önskat resultat, istället för att GÖRA det vi vet att vi borde göra som leder till det resultat vi vill ha. Jag är själv där och nosar emellanåt. Oerhört korkat, vågar jag säga, eftersom jag räknar in mig själv i gänget och därmed inte anklagar någon annan. Handen på hjärtat. – Allt det du vet, om kost, sömn, träning, framgång etc. VET du vad du behöver göra för att få de resultat du vill ha, eller GÖR du det du vet (som krävs) för att få de resutat du vill ha? Om du oftare VET än GÖR, och är missnöjd med resultatet vill jag ställa en oerhört irriterande fråga:

Varför GÖR du inte det som krävs för att få de resultat du VILL ha? Väntar du på att det ska hända av sig själv? Eller att ngn annan ska göra jobbet åt dig? Är det bättre att ständigt vara frustrerad över det faktum att du är en bit ifrån/långt ifrån det du egentligen vill ha, – än att ta dig själv i kragen och GÖRA det som krävs?

Om du behöver göra en förändring för att ditt liv ska börja gå åt rätt håll, och kanske det är en stor förändring som krävs och det känns alldeles för jobbigt för att kavla upp ärmarna och sätta igång ett omfattande förändringsarbete, när du är helt dränerad av att leva i frustration över ditt nuläge. – Börja då med att välja EN sak. Tänk igenom hur den funkar nu, hur du skull vilja att den funkade och tänk ut ETT steg i rätt riktning, så har du redan satt igång energierna i den riktning du vill att de ska gå. Tänk om du skulle göra EN genomtänkt aktiv sak om dagen som leder dig i rätt riktning, tar det inte lång stund innan du är en bra bit på väg mot ditt mål.

Ofta tycker folk att det är så mycket som behövs tas tag i och att det måste bli så stort och svårt, att de inte ens börjar. Utan fortsätter leva i sina oönskade resultat. Känner du igen dig? Känns det bra i magen när du läser detta och känner igen dig? Förmodligen inte gissar jag!

Men det som känns bra i magen, är när man gör aktiva steg, även små myrsteg i rätt riktning. När man tar sina drömmar på allvar. När man förändrar tanken från att ha en dröm, – till att ha ett mål, då händer det en massa saker, både I oss själva, men också RUNT oss själva, – sett ur ett energiperspektiv.

Om du känner igen dig, – Vad väntar du på? Ge mig EN bra anledning varför du inte ska göra det som krävs för att ditt liv ska lyfta till en ny nivå! Säg att du står vid ett smörgåsbord, med massa underbara rätter. Tar du för dig av det som du tycker är det godaste du vet, fast du behöver sträcka dig för att nå det – eller tar du det som står närmast dig för att du inte orkar anstränga dig? Hoppas du förstår parallellen jag just gjorde! Go 4 it!

With love/Lili

Läs mer om mig på www.liliost.se

Följ mig på instagram @inspirationskonsulten

Prenumerera på mitt månatliga nyhetsbrevAnmäl dig här

Jag som skriver heter Lili Öst – jobbar som föreläsare, inspirationskonsult och mental – PT. Jag leder förändrings- och insiktsprocesser både för företag och privatpersoner ur ett – för många outforskat perspektiv. Gör på ett helt nytt sätt folk medvetna – ur ett energiperspektiv – om vikten av att ha sina tanke- och känslomönster under kontroll. Genom min egen unika metodik AHA-metoden, kombinerar jag klassisk beteendevetenskap med den viktiga och avgörande kunskapen om attraktionslagen, vilket ger en helt ny omfattande förståelse för hur vi alla kan skapa framgång i våra liv, relationer och företagLäs mer på www.liliost.se 

2015´s bästa present! Till dig själv och till någon som du vill ge nyckeln till ett bättre liv.

bokomslag med text

Boken JAG BLIR VAD JAG TÄNKER ger dig verktygen till att på riktigt kunna förändra det du vill förändra i ditt liv. Den ger dig kraft och inspiration att bli en riktig framgångsletare! Och får dig framförallt att upptäcka dina regerande tanke- och känslomönster och skapar förståelse om både varför det som fungerar och inte fungerar i ditt liv – gör det … Ovärderlig kunskap för att kunna ta kommando över ditt eget liv … och ta dig från ogillat till gillat läge!

Beställ den genom Soderpalm 

Digitalt smakprov

Vi får den verklighet vi regisserar
. Att jag blir vad jag tänker, är en sanning alla tillämpar men få inser. Vi får den verklighet vi regisserar, vi når de gränser av vår förmåga vi själva sätter. Lili tar med oss i en spännande resa i insiktens värld, där vi på ett enkelt sätt får möjligheten att göra uppföljningen av vår livs film till en publiksuccé, kassako och framgångssaga.
 Marko Latva-Nevala, cert. Mental trainer master

Den här boken kommer jag alltid att ha nytta och glädje av!! Efter att ha läst Lilis blogg ett tag så förstod jag ungefär vad boken skulle ge mig. Men den gav ändå mer.
 Jag har fått en massa nya verktyg så nu är det bara att göra jobbet. Och med ett nytt sätt att tänka så vet jag att jag kommer att nå mina drömmar och mål.
 Tack Lili! Nu jädrar! Anette Svanelind

 

Kommentarer