Vad har du för självförstörande mönster

Äntligen måndag igen:-)

Jag älskar måndagar! De ger mig alltid en känsla av att få börja om. Göra om – göra rätt.

Jag strävar alltid framåt, även om jag är noga med att njuta av mitt nu. För mig är det livsavgörande och energigivande att vara i ett personligt växande. Att på ett ännu djupare, bredare och mer omfattande sätt förstå hur saker och ting hänger ihop, så jag kan få kunskapen och aha-upplevelserna som krävs att skapa ett ännu mer fantastiskt liv.

En av de saker som jag länge förstått att jag måste öka upp kunskapen om för att nå de mål jag vill nå här i livet, är business generellt. Så jag har spenderat fredag-söndag förra veckan på en mastery weekend med Kane och Alessia Minkus, – Industry Rockstar. För att få insikter som kan ge mig den förändring jag söker. Det var en helg av många aha-upplevelser måste jag säga!! Ser du detta någonstans, – signa upp om du vill förstå något om din nuvarande situation, och få verktyg att skapa något ännu bättre. Jag får absolut inte betalt för att säga det, utan gör det för att det gav mig så otroligt mycket.

En av de saker som kom upp under helgen var något som gäller de flesta av oss, – självförstörande beteenden. Du vet, saker du gör eller inte gör mot dig själv fast du vet att det kommer ta dig ifrån dina mål, eller försvåra för dig att nå dem. Jag har definitivt lokaliserat några viktiga sådana hos mig själv denna helgen. Även om jag jobbar med personlig utveckling och är väldigt medveten om mina tanke- och känslomönster. Och om JAG har dem, har med all säkerhet DU några också! Så nu ställer jag frågan vidare till dig. Vad gör DU mot dig själv, som sabbar det du egentligen vill uppnå? Fundera en stund på om du kan hitta några sådana beteenden hos dig själv. Och framförallt, fundera på om du tänker fortsätta bära med dig dem framåt!!! Och vad som kommer att bli resultatet av det… Kommer det bli något som hjälper dig att skapa det drömliv som du VILL leva? Eller kommer det bara vara något som låser in dig ännu mer i ett oönskat resultatsträsk?

När jag coachar både i företag och privatpersoner, så hjälper jag folk att lokalisera sina självförstörare, sina tanke och känslomönster, och hjälper dem att re-programmera sig själva. Att börja fokusera på det som stärker dem, – istället för det som sänker dem, eller håller fast dem i ett oönskat läge. Sessions med mig innebär en massa självinsikt. En massa aha-upplevelser och kraftfulla verktyg att använda direkt för att styra om både det som är på insidan, såväl som det som händer på utsidan. En annan person som hjälper människor att re-programmera sig själva är Tony Robbins. Idag vill jag rekommendera dig att lyssna på detta youtubeklipp med Tony om just självförstörande mönster. Han pratar om pengar i detta klippet och känner du att du har alldeles för mycket pengar och att det inte gäller dig, kan du byta ut ordet pengar och ersätta det med något som känns mer angeläget i ditt liv. Det är inte saken i sig som det handlar om, utan om att ankra in nya präglingar i sitt system och hur man kan göra det med framgång. http://youtu.be/G2Vig1A2QVI

Livet går fort, dagarna forsar fram och vi vet inte hur många dagar vi har kvar. Så slösa inte med ditt liv, utan gör något aktivt för att skapa det absolut bästa liv som du kan tänka dig att leva! Go 4 it!

With Love/Lili

Kommentarer