Varför jag väljer att tänka, – vilken härlig morgon!

Godmorgon ! Vilken härlig morgon!

-Ja det vet jag inte, kanske någon tycker som inte alls haft en härlig morgon. Jag vet, vissa mornar kanske inte ÄR helt underbara och vissa personer har aldrig härliga mornar, (jag känner ett flertal som tillhör den kategorin) MEN det går faktiskt att skapa en härlig start på dagen varje dag! Hur? – Tricket är att börja skapa den redan kvällen före. Varför? Ja, för att den enda gången vi inte aktivt interagerar med Attraktionslagen och är i ”sändning” är när vi sover och mediterar. Så om du skapar en positiv känsla redan på kvällen innan du somnar, tänker på vad som varit bäst med dagen, tänker på saker du har att glädjas åt i ditt liv stort som smått, känner tacksamhet, så avslutar du dagen i en positiv energi. Du trycker på paus när du sover och när du vaknar morgonen efter, tar du upp tråden igen där du lämnade den. Om du dessutom, innan du ens går ur sängen tar ett par minuter att känna samma tacksamhet och glädje som dagen innan, tänka på vad du själv kan göra för att skapa en härlig positiv dag, – då har du redan innan du klivit upp, höjt din egen energifrekvens och genom det inte bara känns allt lättare, utan det blir lättare eftersom du drar även till dig det som ligger på samma frekvens och sänder. Så har du ett positivt tanke- och känslofokus, drar du till dig saker, situationer och personer som matchar det. Har du mycket som trasslar i ditt liv, möter många ”idioter” i dina ögon, får en massa oönskade situationer i knät hela tiden? Då är det definitivt en bra idé att börja se över ditt tanke- och känslofokus. Hur du avslutar dina dagar och påbörjar dina mornar. Och göra ett aktivt val att sätta an den energifrekvens du vill ligga och verka på, – redan kvällen innan.

Hur gör jag? Det första jag gör när jag vaknar, är att medvetet skapa en positiv känsla i kroppen, för jag vet att det sätter an hur resten av min dag kommer att se ut! Jag brukar gå upp själv innan resten av familjen kommer upp, så jag får min tid för plantering av positiva tankar. Sätter på kaffe och tittar på den kromade skylten som står bredvid kaffemaskinen med texten – ”If you can dream it, you can achieve it” Glädjs åt mina framgångar, – både de jag redan ser/har och de som jag jobbar på att dra till i mitt liv. Tittar med tacksamhet på mitt hem och gläds över det jag har. Tänker på att jag är frisk och har friska barn som jag har en underbar och nära relation till. Tänker igenom hur jag vill att min dag ska se ut och på alla saker jag kommer att hinna med under dagen och medan jag tänker alla dessa positiva tankar jobbar jag också på att frammana samma positiva känsla i kroppen. Sedan när barnen vaknar möts de, det första de gör på morgonen, av någon som är glad och positivt inställd och de hjälper naturligtvis igång deras dag på ett bättre sätt, än om jag hade brakat in i deras rum, tänt lampan surt sagt till dem att vakna och gått muttrande därifrån, eller mött dem med ett surt grymtande eller bara neutralt i köket när de kom upp… Neutralt är väl inte negativt kanske du tänker? Nej, men det tillför inte heller någon som helst positiv energi, vilket betyder att neutralt inte boostar någon! Lever du ensam – ja, då är du ju bara DU som kan möta DIG på morgonen – och då kanske det är bra att låta sig själv möta ett positivt inställt ”själv ” det första man gör när man vaknar…

Om du är en skeptiker – kanske du tycker att allt detta ulliga och gulliga positiva tanketjafs är fullständigt befängt och bara ett slöseri med tid. Eller om du är en människa med ett uselt morgonhumör kanske du tycker att detta är något som känns som en omöjlighet och undrar hur jag hade tänkt att du skulle lyckas få till en sån här start på din dag?!
Det handlar om att vi måste förstå att vi är MEDVETNA TÄNKARE!! Vi ÄR inga offer för varken våra tankar eller känslor – om vi inte GÖR oss till offer! Vi måste lära oss att ta kommando över våra tankar – och inte låta dem ha kommando över oss! Vi kan faktiskt välja vad vi vill tänka, men eftersom de allra flesta av oss är omedvetna om att vi faktiskt kan det, så fortsätter vi att leva våra liv – som slavar under våra tankar!!

Om du vaknar med ett uselt humör och har svårt att få i dig något överhuvudtaget – då är det en stark indikation på att du har lågt blodsocker. Om du då bestämmer dig för att bryta dessa usla starter på dagen och hjälpa dig själv att sätta an en bättre start – som med all säkerhet även kommer att ge dig bättre möjligheter, eftersom attraktionslagen fungerar så att lika – attraherar – lika, så ha t ex en banan bredvid sängen. Innan du kliver ur sängen, tar du en bit banan och ligger kvar en liten stund, samtidigt som du bestämt leder dina tankar till något positivt. Du kanske ska göra en rolig resa snart – tänk på hur härligt det ska bli. Du kanske ska gå ut med härliga vänner i helgen – tänk på hur kul det ska bli. Gläd dig åt något som du kanske sparar till att köpa. Du kanske har en flirt med någon på jobbet – tänk på vilken härlig känsla i kroppen det skapar… Om du inte hittar något att spontant glädja dig åt framåt, tänk på positiva saker i ditt förflutna. Har du en utmaning även med det, tänk på alla saker som vi har i vårt land som många ute i världen inte har. Att du har tak över huvudet, kan dricka vatten direkt ur kranen, lever i ett land fritt från tsunamis, den typ av kraftfulla tornados som drabbar USA årligen eller den typ av kraftiga kraftiga jordbävningar som ständigt drabbar andra delar av världen. Vad du än väljer att glädjas åt så är huvudsaken att lyckas frammana en härlig positiv känsla i kroppen. Om du gör denna lilla, till synes kanske oviktiga handling, så kan jag garantera dig att din dag kommer att ge dig klart bättre förutsättningar, än om du börjar din dag i vredesmod!! Prova får du se.

Det handlar om att styra vart man väljer att lägga sitt tankefokus. Om du hela tiden låter dina tankar ta över och du kanske har fastnat i ett negativt tankemönster, då är det ju på det negativa du lägger ditt tanke- och känslofokus – och då är det mer av det som ligger och vibrerar på samma frekvens, det som matchar ditt fokus som du ofelbart kommer att dra till dig mer av!

Jag har sagt det förr men det är viktigt nog att upprepas, – Vi tänker ca 60 000 tankar om dagen och 99% av de tankar du tänker idag, är en upprepning av de tankar du tänkte igår och kommer att tänka imorgon om du inte gör en medveten tankeskiftning! Så vad tror du händer med ditt liv framåt om du har hamnat i ett tankesätt som mest handlar om att fokusera på allt det som gör dig frustrerad, irriterad, det du saknar, allt du lider brist på, allt du är avundsjuk på att andra har men inte du. Allt du inte hinner med, inte kan, inte klarar av. Att du inte är fin nog, bra nog, smal nog, tuff nog, framgångsrik nog osv. Vad tror du händer med kvalitén i ditt liv om du hela tiden låter de negativa känslorna få styra dig istället för att DU STYR DEM?

Genom att välja hur du VILL börja dagen och inte bara reagera på vad som än läggs i ditt knä, kan du skapa en helt annan kvalitet på din dag. Och börjar du dessutom plantera den redan kvällen före, – hjälper du dig själv att aktivera rätt magnet! Så om du, – precis som jag väljer att tänka – VILKEN HÄRLIG MORGON, ökar du dramatiskt upp chanserna att få en riktigt fantastisk dag! Lycka till!

With love/Lili

Vill du ha hjälp att lära dig att ta kommando över dina tankar, drar jag igång nästa kurs inom kort. Maila för mer info! lili@liliost.se Nedan ser du några referenser från tidigare deltagare.

”Vilken utveckling! Jag känner en enorm glädje och tacksamhet över att jag valde att gå kursen och att vara en del av mitt kraftteam. Lilis kurs Jag blir vad jag tänker är en fantastisk, inspirerande, glädjefylld, utmanande och tankeväckande resa. Jag har fått en massa nya verktyg, lärt mig nya sätt att använda och styra mina tankar och att byta fokus. Dessutom är boken ett riktigt uppslagsverk som jag alltid kommer bära nära mitt hjärta! Lili – Du är fantastisk!”
Eva Daniels, Massageterapeut & Kinesolog/ Eva Daniels kroppsrehabilitering

”Lilis sätt att föreläsa gör det enkelt att förstå hur vi med våra tankemönster kan nå dit vi kanske aldrig trott. Insikterna jag fått om mina omedvetna negativa tankar, har stundom känts lite obehagliga för jag har verkligen inte sett dem så tydligt innan. Så glad att jag gör det nu! ”
Lena Brovall, VD/ägare Brovalls rum

Kommentarer