Ett te som balanserar och lugnar med omedelbar verkan. Wellness-kollen är igång!

 

Hej!

Då var det dags att köra igång nya Wellnesskollen här på 2,6 miljonerklubbens webb.

Varmt välkommen att hänga med när jag skriver om olika produkter, ämnen, tjänster och upplevelser inom hälsa och wellness. Allt med fokus på att du ska få rekommenderat det bästa av det mesta för din egen wellness.

Annette Lefterow heter jag som kommer att skriva här och jag har varit ambassadör för 2,6 miljonerklubben sedan 2008. Det närmar sig 10 år helt enkelt! Nu i mars är det fokus på Woman in Red med härliga och festliga events runt om i landet.

Te ritual hemma?!

Det finns många sätt att botanisera och njuta av te. Te är idag en av dom mest populära wellness-produkterna världen över. Örter, kryddor, frukter, blommor och grönsaker blandas till doftande små sensationer som vi njuter av hemma vinter som vår, höst som sommar. Att tända ljus, landa i en soffa eller fåtölj med en varm filt och en tidning eller bok.. att njuta av en god kopp varm te… låta tankarna dansa fritt, varva ner och sakta komma till ro. Värme ger trygghet och vi vilar i stunden.

Jag har provat många, många olika sorters te och jag kan ärligt säga att det finns ett te som slår allt! Ett te som jag och många andra har hittat och som vi i princip inte vill vara utan! Det är ett kryddigt te ur en Ayurvedisk serie och som dämpar/balanserar VATA.

Smaken är stark, söt och unik. Doften får dig att drömma, vila och njuta. Det är ett obeskrivligt bra krydd-te. Allt som balanserar vata får dig att dämpa stress och varva ner. Vata-te passar därför extra bra när du ska sova eller har svårt att somna.

Jag rekommenderar ofta detta te till personer som t.ex. medicinerar med diverse lugnande så som sobril och andra insomningstabletter och som verkligen tycker att en till två koppar vata te fungerar lite så bra, om inte bättre. Är du i behov av något som hjälper? Prova detta te.

Namn: Vata te eko certifierad 15 påsar

Finns bl.a. på Veda Lila (Drottninggatan i Stockholm) samt på deras e-handel, www.vedalila.se

Detta te får full pott med 5 av 5 möjliga!  🙂  🙂  🙂  🙂  🙂

 

Kommentarer