4/3 Göteborg – Woman in Red

VÄLKOMMEN TILL EN KVÄLL MED KVINNOHJÄRTAT I FOKUS!

Den 4 mars bjuder 1,6 & 2,6 miljonerklubben in till Woman in Red i Göteborg. En kväll som bjuder på information, inspiration och mycket glädje där insamlingen till forskningen på kvinnohjärtat står i fokus.

Idag drabbas både äldre och yngre kvinnor av hjärt- och kärlsjukdomar – en vanlig dödsorsak för kvinnor över 55 år. Ändå är kunskapen om kvinnohjärtat både inom forskning och bland allmänheten inte tillräcklig. Kampanjen Woman in Red sprider kunskap om kvinnors hjärt- och kärlsjukdomar samt samlar in pengar till klinisk forskning på kvinnohjärtat. Bakom kampanjen står 1,6 & 2,6 miljonerklubben tillsammans med insamlingsstiftelsen Kvinnor & Hälsa. 

Kvällen bjuder på härlig underhållning, inspirerande föreläsare och vårlig modeshow. 

I priset ingår gravad lax med fransk potatissallad, nybakt bröd och goda drycker. Kaffe med rosaröda tårtor & praliner från La Praline. Mousserande vin från MRG Wines och goodiebag.

 

Anmäl dig här! 

 

PROGRAM

Hjärtats musik. Berit Larsson, Leg. läk., Specialistläkare i Geriatrik och Internmedicin, tillika musikdirektör och diplomorganist, talar om akut kranskärlssjukdom ur ett kvinnoperspektiv. Presentationen varvas med toner ur den klassiska pianorepertoaren.

Hjärta & hjärna i symbios! Annika Nordanstig, arbetar som överläkare på neurologkliniken, Sahlgrenska Universitetssjukhuset. Annika forskar på vilken effekt den nationella strokekampanjen (som pågick 2011-2013) har haft på befolkningens kunskaper om stroke och om kampanjen lett till att personer som drabbats av stroke verkligen söker vård tidigare och därmed kan få effektiv akutbehandling för att minska konsekvenserna av ett strokeinsjuknande.

Jessica Zandén är skådespelare bekant för sina insatser både på teater, scen, TV och film. Jessica kommer att prata om kvinnligt konstnärskap under 3 generationer. Hennes mormor Gladys, hennes mor Joy Zandén och sig själv Jessica Zandén. Det är aldrig för sent att börja tro på sig själv och sin egen skapande kraft.Trots den tid man lever i, trots mental ohälsa och dåligt självförtroende.

 

Musikunderhållning av;

Karin, Sara och Kattis arbetar på de stora show- och musikalscenerna och till årets WIR-gala tar de med sig svängiga, klassiska och dansanta toner tillsammans med Arne Murby band.

Arne Murby är en mångsidig pianist som spelar det mesta; jazz, klassiskt, pop och rock. Han är flitigt anlitad som arrangör och dirigent/kapellmästare för stora musikaler och shower. Arne har ett medryckande pianospel och med sin breda repertoar är han oerhört populär som pianoentertainer.

Pear Jarl, artist och låtskrivare som är verksam både i Europa och USA. Hon uppträdde redan som 11-åring och har därefter haft många musikaliska framgångar.

Modevisning. Härlig Vårinspirerande Modevisning med Modestugan, Nordgårdens Linnea, Luna Fashion Sweden och Ateljé Eliza Design Elips Hårstudio fixar frisyr och makeup.

Åsa Lövgren Janson ambassadör i Göteborg för 1.6&2.6 miljonerklubben och kvällens konferencier tillsammans med Frida!

Frida Zetterström, konferencier. Frida är frilansjournalist och hon fördelar sin tid mellan uppdrag som konferencier, moderator, modestylist och som programledare. Hon medverkar regelbundet i tv4 Nyhetsmorgon och ”Malou efter tio” samt på Sveriges radio P4.

   
Berit Larsson                    Annika Nordanstig           Jessica Zanden

  

    
Karin, Sara och Kattis       Kattis

 

   
Arne Murby                     Pear Jarl

  

  
Åsa Lövgren Janson         Frida Zetterström   

      

 

 

             

            

 

                              

 

 ____________________________________________

Ta gärna med kontanter för köp av lotter, pins, böcker & armband!

Varmt välkommen!

Kommentarer