Stan sjuder av liv

Jag njuter av stadslivet under sensommaren när de flesta är tillbaka i staden efter semestrarna och det sjuder av liv igen. Nu är det kulturfestivaler, konserter och fullt med aktiviteter i hela stab.

Just nu är skogspromenader mest lockande för mig.  Att plocka svamp och sakta gå genom skogen för att hamna i en glänta vid vattnet och bara vara, är underbart. Ingen påslagen mobil. Jag vill tipsa alla om att stänga av mobilen, njuta en timme och anta Utemaningen. Vi blir alla lugnare då. Vår Hälsodagden 8 september på Gärdet i Stockholm har detta tema – Utemaningen. Alla är välkomna att delta.

På Hälsodagen arrangerar vi Hjärtgåing – du kan gå, lunka eller springa 5 km på Djurgården. Fina priser utlovas. Hjärtgåing stödjer hjärtforskningen på kvinnohjärtat, stiftelsen Kvinnor & Hälsa.  Susan Lanefeldt håller i gympan inför Hjärtgåing. Det blir även Valyristräning, en ny träningsform med Annette Lefterow. Vikinga liv berättar om vikingarnas liv. Stockholms brandförsvar finns på plats. Skansen kommer med ormar och spindlar. Det blir dans och yoga. Fråga doktorn– medicinska experter finns på plats som kan rådfrågas. Dessutom finns mat, kaffe och många utställare. Vårt lotteri har i år en cykel som första pris. Hälsodagen innehåller  en mängd spännande aktiviteter och priser – och jag hoppas vi alla kan ses där.

Kom ihåg att det är viktigt att komma igång igen efter en avkopplande sommar. Vi behöver stärka vårt immunförsvar med mer rörelse, gemenskap och glädje.

Välkommen!

Alexandra

Kommentarer