Gå för hjärtat tillsammans med oss!

Kära medlemmar,

Vilken märklig tid vi lever i!

Mycket är tungt men annat är positivt.

Vi vet att vi går igenom en historisk epok, som länge kommer att leva i folks medvetande.

Idag hade vi möte fysiskt på kontoret med mina medarbetare. Det är ju en sådan glädje att kunna ses i verkliga livet igen! Digitala möten, kurser och webinarer är annars nu vår vardag på 1.6 miljonerklubben. Så stimulerande och härligt att kunna nå ut med våra budskap, information och inspiration till så många. Nu planerar vi för kommande säsong som innehåller många kulturmöten, författarträffar och även möten om viktiga ämnen som alltid. Att lära sig ny kunskap är ju viktigt och inte minst om det digitala så nu erbjuder vi kurser i samarbete med Medborgarskolan och hoppas utveckla detta samarbete.

Hösten nalkas och jag längtar efter långa skogspromenader, att kunna vara ute och njuta av alla färger och hägnad som naturen bjuder. Gå med du också i vår härliga hälsopromenad. Den 20 sep kl. 12.00 är det dags! Vi promenerar med eller utan hund! Alla steg, fötter och tassar räknas. Promenera där du är. Delta digitalt om du vill. Ta en bild och lägga upp i sociala medier med hashtag #16hälsopromenad

Vi sänder promenaden digitalt och senare på eftermiddagen bjuder vi in till ett webinar med inspirerande gäster, träning hemma och hälsoquizz. Finalen blir spännande då det är dags att kora årets hälsohjälte. Vem vill du ska bli årets hälsohjälte? Nomineringen är öppen på vår hemsida!

Vilken underbar söndag vi ska ha tillsammans! Så anmäl dig till vår hälsopromenad och ta del av vårt hälsowebinar den 20 september. Intäkterna går oavkortat till forskningen så låt oss gå för hjärtat, även om på distans så gör vi det tillsammans!

Webkram,

Alexandra

Kommentarer