Hälsa, kultur och digital gemenskap

Kära medlemmar

Hösten kan vara härlig med hög klar luft, sol och vackra färger…
Tänk så underbart när en av våra ambassdörer berättade att hon följt sin kollegas rekommendation, krama träd. Hon ville aldrig sluta.. Det är Annette Lefterow som ger oss det rådet i onlinekursen Hälsovecka hemma. Där finns det mycket att inspireras av.  Snart kommer uppföljaren i vår Kulturvecka hemma.  Här vår man läsa poesi, skriva, dansa och sjunga, med spännande Maria Wells, Lina Fors, Paula Ternström, och Malin Watson.
Så här års läser jag mycket, dvs lyssnar på ljudböcker och en av dessa givande författare, forskare o läkare Michael Mosley hade jag nöjet att få intervjua nyligen . Lyssna på honom. Vi sänder en textad repris och vårt första EverWebinar som vi introducerar den 29 nov. Det blir vårt nya Sköna Söndag tema med sändningstid kl 10.00.
På vår Youtube-kanal 1,6 miljonerklubben finns även många av våra nyproducerade webinarier, både författarträffar och kunskapswebinarier. Här hittar du på Youtube-kanal.
Tänk att vi på 5 min i taget kan stärka vår hälsa och förändra våra liv.  Det och mycket mer berättar Dr Rangan Chatterjee om när  jag intervjuar  honom torsdag den 12 nov i ett direktsänt webinar från London. Läs mer och anmäl dig här!
Hälsa och balans är ständigt aktuell information på vägen till ett långt liv.
Digital kram,
Alexandra

Kommentarer