Välkommen till 2,6bloggen

Joanna
Joanna

Välkommen till klubben och till denna blogg!

2,6 miljonerklubben klubben för dig som tycker att det är intressant och viktigt att lära sig mer om kvinnors hälsa och se till att vi har en jämställd vård och vill ta del av ett starkt och kompetent nätvert som alla vill påverka och förbättra förutsättningarna för kvinnors hälsofrågor.

Jag som skriver på denna blogg heter Joanna Sundström. Jag är med i 2,6 miljonerklubbens kärntrupp och har blivit tillfrågad av klubben om jag ville skriva på denna blogg!  Det är ville jag självklart! Jag är ingen expert på hälsofrågor utan jobbar med kommunikation. Min roll blir helt enkelt att jag som en vanlig kvinna/tjej/rackare/tös/PQ informerar er vad som händer i klubben. Men även så ska jag försöka uppdatera er på vad som händer i frågor som rör kvinnors hälsa och välbefinnande. Samt det viktigaste av allt; lyssna på er klubbmedlemmar. Jag vill veta vad ni vill undrar, vill ha mer information om och vilka frågor ni tycker att vi ska behandla här på klubben. Det är ni medlemmar som kommer att göra denna klubb stark, inflytelserik och intressant.

Klubben startas den 12:e februari men jag hörde nyss att vi redan har över 500 medlemmar. Det är inte illa. Systerklubben 1,6 miljonerklubben har ca 35 000 medlemmar. Fortsäter vi i den här takten så ” slår vi” stora syster rätt så snart!

Kommentarer

Ett svar

  1. Joanna!

    Det är såklart att vi slår storasyster snart!

    Nu kör vi!

    //Ditte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.