Phuuh vilken kväll!

Seminariet och presskonferensen gick jättebra! Alexandra höll en väldigt inspirerande inledning efter det  presenterade kärntruppen sig. Camilla Läckberg skapade det största skrattet när hon sa att hon inte direkt jobbade med hälsa snarare att ha ihjäl folk – av rent nöje, dessutom gärna kvinnor! Hela kärntruppen  var verkligen inspirerande och laddade inför denna klubbs framtid. Måste säga det igen; vilket gäng!

 

Över 200 gäster kom och det fanns ine en ledig stol i salen. Jag ska lägga upp en bild imorgon funkade inte just nu. Sen fick vi höra PBM Stressmedicin föreläsa om stress. Ämnet somvi ska prata mycket om i denna klubb. Åt sen middag med bland annat Alexandra Zazzi och hon ställde frågan; Om man vet att man stressar för mycket, siktar högt, vill lyckas och inte vill nöja sig med andra plats?  Hur ska man då undvika stressen?  Men hennes mor Eva sa att Zazzi är cool, även när hon har för mycket att göra. Jag ska ta mig ett fortsatt snack med Zazzi för att höra mer om hennes knep.

Minglet efter seminariet var lyckat.  Alla var ruskigt peppade och glada över att 2,6 har startat. Lägger upp bild imorgon. Jag känner mig som en nördig hurtigbulle när jag skriver alla dessa  positiva ord. Men det var verkligen en bra dag för 2,6 och jag kan bara säga att nu har vi startat och nu kör vi!

 26_grupp1

Foto: Angelica Engström

Presskonferrens
Presskonferrens
Presskonferrens
Presskonferrens
Seminarium
Seminarium
Releasefest
Releasefest

Foto: Hasse Wassaether

 

Kommentarer