Musik och dans avslutade fredagen

Veckan slutade med ett mycket intressant möte med ett av de företag som stöttar vår verksamhet. Vi är så tacksamma och stolta att det finns så många , som inser att de målgruppskvinnorna i 1,6 och 2,6 är en stor och mäktig grupp.
Vi är viktiga ur samhällsekonomisk synvinkel, som den stora konsumentgrupp vi är. Ändå är det fortfarande reklamköpare och placerare som inte har insett att vi är många och starka.

Med Tony Irving på Lets´s Dance besök
Med Tony Irving på Lets´s Dance besök

Sedan var det dags för Let´s Dance igen. Min gode vän Carl-Jan har ju kvalificerat sig och i går dansade han quickstep med sin ljuva, skickliga danspartner Maria. De klarade det galant, stundtals i en slow-motion variant.
Åh så roligt det är med dans och musik. I synnerhet live. Att få sitta med i studion ger förstås än fler dimensioner; orkestern, publikan, stämningen och atmosfären känner man så intensivt på plats.
Alla medverkande var otroligt laddade innan tävlingen drog igång, men verkade ändå lugna och samlade när det var dags. Ofattbart. Jag skulle varit jättenervös.
Elisabeth Höglund är en duktig dansare vid det här laget. Charmig och positiv hela tiden dessutom. George, som åkte ut, tog det galant. Och även om både Laila och Niclas (han är mycket inne på buddhism) är suveränt skickliga är det Morgan som är min favorit!
Idag väntar långpromenader med min Jack Russel Pricken, besök hos mamma och middag hos min syster och svåger och hans härliga barn!

Kommentarer