Ebba rörde om..

Jag tänkte först att jag inte skulle kommentera ”Bloggbråket” mellan Linda Skugge och kärntruppsmedlemmen Ebba von Sydow, men nu kan jag inte låta bli.

 

Ebba skrev en krönika  i Expressen där hon uppmanade alla prestationsprinsessor att vara nöjda med sig själva. Ett harmlös krönika kan tyckas med syfte att peppa andra tjejer! Men icke det rörde om ordentligt i grytan och den starkaste chilin kastade Linda Skugge i med sitt inlägg om att Ebba inte ska prata om stress. Jag fattar inte! Det är ju just det här som vi inte ska göra! Vi kan ju inte hålla på att klanka ner på varandra. Vi måste hjälpas åt annars får vi inget jämställt samhälle. Och stress är individuellt! Det är många som har reagerat på denna diskussion.

 

Ebba – du skrev en bra krönika och din replik till Skugge var välformulerad. Jag är övertygad om att många tog till sig dina ord!  Att Linda tycker att bitterhet är en underskattad känsla, att den är den bästa drivkraften av dem alla – Tänker jag inte kommentera.

Kommentarer