Unna dig en härlig helg!

Äntligen fredag, den dag i veckan som jag har bestämt att jag måste kunna träna , göra något för min kondition och välbefinnande.

Det blev en härlig stund på Centralbadet, som dessvärre denna gång var såå fullt, att de fick stoppa insläppet. Det är ju sportlov. Och även om Centralbadet inte är för barn så har många vuxna rest till stan och andra har sportlov för att sympatisera. Och det är ju trevligt!

Min väninna och jag fick dock massage och tog en underbart skön stund i bastu, det finns både ångbastu och vanlig. Jag mådde som en prinsessa efteråt. Alla spänningar hade släppt och ett härligt välbefinnande infann sig. Lite egen tid. Ja det måste vi ta oss!

På kvällen hade jag lovat Carl Jan att vara supporterklubb, tillsammans med Lotta Bromé, på Let´s Dance. Vi fick en underhållning av hög klass och satt med den trevlige Noppe som var där inbjuden av Kicken. Jodå, Noppe är ett Poodles-fan, minsann. Och trummis själv också förresten. Det var jättehärligt med  rocktemat, men alla sagor har ett slut och i går var sagan all för Carl Jan. Han var så överväldigad av att han ändå hade varit kvar så länge och tycker att denna period i hans liv med Let´s Dance har varit oförglömlig!

Lång promenad med Pricken, lunch med familjen och middag med vänner – vilken skön lördag! Jag är verkligen lyckligt lottad!

I morgon blir det utflykt till Nordiska museet med mor Inga, 90 år, som har varit lite dålig i veckan men mirakulöst verkar ha piggat på sig igen. Hon har alltid älskat att gå på utställningar, all slagas konst, foto med mera och det har gått i arv till mig och mina systrar…

Jag rekommenderar verkligen alla ayy passa på och ta lite egen tid i helgen.

 

 

 

Kommentarer